Hoppa till sidans innehåll

Vecka 18. Träning och tävlingsinformation

28 APR 2018 14:44
Kommande vecka händer det många saker och vi vill passa på att informera och kanske påminna om.
  • Skapad: 28 APR 2018 14:44

Tävlingen den 5:e maj i Gällstad

Kommande helg vill vi gärna ha så många som möjligt av oss, att delta på tävlingarna i Gällstad samt Ulricehamn. Till lördagens tävling erbjuds plats i minibuss. Viktigt att anmälan görs så fort som möjligt till Robert så han vet vilka som skall hämtas upp var. Se hemsidan för mer information om minibuss resandet (https://ol.ikymer.se/Nyheter/Nyheter-IKYmerOL/minibusstillgallstad/)

Sen till söndagens tävling i Ulricehamn, har vi ingen minibuss tyvärr att åka med, men vi hoppas ändå på att så många som kan, kommer dit.

För båda dessa tävlingarna kan man anmäla sig till tävlingsklass (kontakta tränarna eller maila tillbaks på detta mailet för hjälp om hur man bokar). Anmälan görs helst helgen innan som alltid för att slippa efteranmälningsavgiften. Men givetvis kan man som alltid anmäla sig till öppen bana direkt vid arenan på tävlingsdagen om man inte vill springa i sin tävlingsklass.

Tävlingsinformation: Gällstad 5/5: https://eventor.orientering.se/Events/Show/18457
Ulricehamn 6/5: https://eventor.orientering.se/Events/Show/18737

Torsdagsträning 3/5

Denna veckan är träningen inte vid Ymergården. Samlingsplats är i Gånghester där Kransmossenmilen angör bostadsområdet. (https://goo.gl/maps/Hek88TpiDfu) Vi börjar kl 18:00 som vanligt.

Klädshoppen har öppet den 24/5

Försäljning av tröjor och utdelning av buffar till alla nya som betalat medlemsavgiften, sker den 24:e maj efter träningen 19.30. Anders har klädshoppen öppen denna dagen.

Önskar du beställa kläder och inte vill vänta till den 24:e maj. Kontakta Anders (This is a mailto link) så berättar han vad vi har i vårt lager.

Inloggning i Eventor

Önskar du personlig inloggning till Eventor och inte har fått information om det innan. Maila tillbaks på detta mailet så får du kontomailet skickat till dig som du använder för att skapa / återställa kontot i Eventor.

 

Ha en skön helg!

Ymer är bäst!

Skribent: Stefan Håkansson
E-post: Adressen Gömd
IK Ymer Orientering

Kontakt Ymer Orientering
Ymergården (kartlänk)
tel. 033-248924             
This is a mailto link
              
Adress för ekonomi o. dyl.
Anders Kumlin
Ringen 2
50733 Brämhult
This is a mailto link

Länk till klubbinfo
 
Arrangemang
 
Huvudsponsorer
 
 
Övriga länkar
orientering.se
 

Postadress:
IK Ymer - Orientering
Anders Kumlin, Ringen 2
50733 Brämhult

Besöksadress:
Ymergården
50790 Brämhult

Kontakt:
Tel: 033230234
E-post: This is a mailto link

Se all info